Pinterest
Youtube
Facebook
Blogger
Twitter
Tweet

Termékeink

Raklap - használt EUR és EPAL raklap kereskedelem, fűrészáru gyártás Pest megyében

Standard egyutas raklapjaink:

800 x 1200 Raklap

800 x 1200 Raklap
Specifikáció:

Állapot: Új I. vagy II. osztályú anyagból

Méret: 800 x 1200 mm

Alapanyag: fenyő, nyárfa

Teherbírás: min. 1000 kg.

Fedlécek száma: 4-5 db.

1000 x 1200 Raklap

1000 x 1200 Raklap
Specifikáció:

Állapot: Új I. vagy II. osztályú anyagból

Méret: 1000 x 1200 mm

Alapanyag: fenyő, nyárfa

Teherbírás: min. 1200 kg.

Fedlécek száma: 5-7 db.

Fél raklap

Fél raklap:
Specifikáció:

Állapot: Új I. vagy II. osztályú anyagból

Méret: 600 x 800 mm

Alapanyag: fenyő, nyárfa

Teherbírás: min. 750 kg.

Fedlécek száma: 5 db.

Negyed raklap

Negyed raklap (Display raklap):
Specifikáció:

Állapot: Új I. vagy II. osztályú anyagból

Méret: 800 x 1200 mm

Alapanyag: fenyő, nyárfa

Teherbírás: min. 350 kg.

Fedlécek száma: 3 db.

Raklap fedlapok

Raklap fedlapok:

Bármilyen egyedi elképzelésű fedlapok gyártását is vállaljuk.

Egyedi rakodólapok:

Egyedi rakodólapok

Bármilyen kivitelű egyedi, egy-, és több utas raklap, akár egyedi jelöléssel, melyet az Önök cége használ. Kérésére tanáccsal is tudunk szolgálni, hogy termékeihez milyen típusú raklapokat ajánlunk, melyek a célok és költségek szempontjából legjobban megfelelnek.

Csomagolófák:

Csomagolófák

- Bármilyen típusú csomagolófa egyéni elképzelések alapján elkészíthető.

Mire jó egy raklap a hétköznapokban?

Alapvetően mindenki ismeri, hogy egy raklapnak milyen felhasználási módjai vannak. Elsőre mindenkinek a raktárak juthatnak eszébe, de valójában a hétköznapokban rengeteg kreatív felhasználási területe lehet egy raklapnak.

Manapság minden területen gyakori az újrahasznosítás és ebből adódóan a raklap újrafelhasználás is. Nem csak tárolásra, hanem akár lakberendezéshez is használhatjuk a raklapokat. Talán elsőre kicsit meglepő, de lássuk, miket is készíthetünk belőlük:

  • Kialakíthatunk teraszt raklapok felhasználásával, hiszen nincs más dolgunk, mint ezeket az elemeket egymás mellé illeszteni. Természetesen több féle raklapból választhatunk, hiszen fontos a teherbírás.
  • Az ágykészítés esetében szintén nem kell bonyolult dologra gondolnunk, hiszen csak összeillesztjük, és kész az ágy.
  • Ezen kívül irodabútorokat (asztalokat) is összeállíthatunk raklapokból.
Amennyiben raktárába minőségi raklapokat keres, forduljon hozzánk bátran, de ha kreatív célokra szeretne raklapokat használni, akkor is várjuk megkeresését!

Minőségi fűrészáru Önnek is!

Építkezik, felújít, elkerítené kertjét vagy egyéb tevékenységhez szeretne vásárolni fűrészárut? Bármilyen célból is legyen szüksége fűrészárura, ne érje be akármilyennel, mert a silány minőség hosszú távon megbosszulja magát! Érdemes olyan termékekbe befektetni a pénzét, melyekkel később nem lesz gondja és nem kell cserére, újabb munkálatokra költenie a pénzét, amivel csak újabb összegektől szabadítja meg a saját pénztárcáját.

Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg tőlünk az Ön számára szükséges fűrészárukat! Miért minket kellene választani a sok egyéb szolgáltató közül? Budapest közelében található telephelyünkön csupa elkötelezett, rutinos szakember dolgozik azon nap, mint nap, hogy ügyfeleink mindig elégedetten távozzanak. Nem csupán a munkaerő tekintetében vagyunk igényesek, de arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy a feldolgozásra kerülő alapanyagok megbízható forrásból származzanak.

A faanyagok feldolgozásához a legmodernebb faipari berendezéseket használjuk, melyek biztosítják, hogy mindig a megfelelő minőségű áru álljon a partnerek rendelkezésére. Raklapok, fűrészáru és csomagolóanyagok gyártása egyaránt a profilunk része. Válasszon minket és válassza a minőséget!

Jól bevált technológia a legjobbtól

A raklapok forradalmasították a szállítmányozást. Széles körben elterjedt technológia az egész világon, a logisztikai cégeknek és raktáraknak gyártott többmilliós gépek is leginkább a raklapok megfelelő mozgatására vannak felkészítve. A raklapok abszolút előnye, hogy relatív nagy mennyiségű árut tudunk rajtuk tárolni, nagy teherbírásuknak köszönhetően. Kialakításuk révén a rajtuk lévő termékeket egyszerű mozgatni és biztonságosan tárolni.

Ön is szeretne megbízható forrásból, minőségi raklapokat vásárolni cége hatékonyságának növelése érdekében, ezáltal sikeresebbé tenni vállalkozását? Nálunk jó helyen jár! Cégünk kínálatában megtalálja a legkülönbözőbb méretű és szabványú raklapokat, melyekre csak szüksége lehet. Az általunk gyártott raklapok kizárólag minőségi faanyagból és gondos odafigyeléssel készülnek. Szeretnénk olyan termékeket kínálni, melyek hosszú távú, tartós megoldást biztosítanak Önnek és vállalkozásának. Kínálatunkban megtalálja, amire szüksége van!

Válasszon minket, válassza a minőséget! Amennyiben a mi raklapjainkat használja, garantáltan megbízható partnert választ!

Raklapok minden korban

A raklapok köztudottan az áruszállítást, illetve az árurakodást hivatottak megkönnyíteni. Napjainkban már számtalan szabvány- és egyedi rakodólap közül választhatunk. A nagy választék segítségével az adott árunak és helyzetnek mindig legmegfelelőbb raklapot választhatjuk.

A raklapok különbözhetnek attól függően, hogy mozgatni vagy tárolni akarjuk az adott terméket. Érdekeségnek tűnhet, hogy, habár az ókor óta használunk raklapokat, mégis szabvány méreteket az 1960-as évekig nem állapítottak meg. Mindaddig a raklapokat a vasúti vagonok paramétereihez igazították. Az igazán biztonságos és áttörést hozó szabványt az EUR raklapok hozták meg az 1960-as években, amelyek egységesítették a rakodólapokat. Az első darabok legyártására a megrendelést az Európai Vasúti Szövetség adta ki.

Az EUR raklapok megjelenése két dolgot hozott magával. Egyrészt a nagy cégek automatikusan átálltak erre a fajta raklap használatára. Másrészt megnövekedett a kereslet az EUR raklapok iránt, így hamar megjelentek a piacon a raklapok olcsó másolatai is, melyek értelemszerűen olcsóbak, és kevésbé jó minőségűek voltak.

Cégünknél csakis a legjobb minőségű EUR raklapok között válogathat, amelyek szabvány, illetve egyedi méretben is kaphatóak! Válogasson kedvére!

Kreatív ötletek raklapból

Nem is gondolnánk első látásra mi mindent lehet készíteni raklapokból. Ma már sokan kezdenek kreatív és ötletes dolgokat alkotni, és az újrahasznosítás is egyre divatosabbá válik. Gondoljunk csak az üvegpalackokból, kupakokból készített ruhákra, amelyek egyre több kifutón láthatók a világ számos pontján.

A színekkel, formákkal és egyszerű alapanyagokkal való barkácsolás mindig felüdítő élmény nyújt sokak számára, kortól függetlenül. Használt raklapot felhasználhatunk szekrények, kerti- vagy dohányzóasztalok, Tv állványok, ülőgarnitúrák vagy éppen kutyaágyak készítéséhez alapanyagként, amelyeket kedvünkre díszíthetünk, festhetünk különböző színekre úgy, hogy a szoba vagy a kert színeivel harmonizáljon. A raklapok összeszerelése és festése után egy stílusos szivaccsal, matraccal vagy párnával tehetjük kényelmessé egyedi bútorunkat. A használt raklapok is megfelelőek lehetnek bútorok készítésre, azonban fontos, hogy az jó minőségű, masszív legyen és bírja a terhelést.

Új raklap készítésére, illetve a régi, használt raklap javítására, újítására is van megoldás Nálunk! Vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!