Pinterest
Youtube
Facebook
Blogger
Twitter
Tweet

Használt EUR és EPAL raklap kereskedelem

Raklap - használt EUR és EPAL raklap kereskedelem, fűrészáru gyártás Pest megyében

Használt EUR és EPAL raklap kategóriák:

Újszerű EUR raklap

Újszerű EUR raklap

Szín: fehér/sárga

Állapot: sérülés- és szennyeződésmentes

Export szürke EUR raklap

Export szürke EUR raklap

Szín: szürke és sárga

Állapot: javított, szennyeződésmentes

Gyenge szürke EUR raklap

Gyenge szürke EUR raklap

Szín: szürke és fekete

Állapot: javított és válogatott

Az EUR raklapokról néhány szóban

Az EUR raklap 1961 óta létezik. Ekkor vezették be az azóta is használatos szabványt, miszerint az EUR raklapok mérete pontosan 1200x800x144mm, teherbírásuk pedig egyenletes súlyeloszlás esetén 1500 kg.

Amíg nem volt raklap, addig a dobozok, ládák, esetleg zsákok voltak az áru védelmére hivatottak, azonban ez sokkal nagyobb odafigyelést és nem utolsó sorban több helyet igényelt. Később az úgynevezett egyutas raklap volt az elterjedt, viszont még ez sem jelentett végleges megoldást, mert általában sajnos annyira silány minőségű volt, hogy szinte egyszer használatosnak bizonyult.

Ma már az egyutas raklapok is jó minőségűek, azonban még mindig az EUR raklap a legnépszerűbb. Eleinte a vasúti teherszállítás során használták, azonban ma már szinte minden raktárban ilyeneket találunk. Az EUR raklapok teherbírása igen nagy. Mivel egész Európában szabvány, más európai országból rajta érkező import áru tárolása sem okoz gondot, valamint a szabványméret megkönnyíti a szállítást is.

Forduljon hozzánk bizalommal EUR raklapokkal kapcsolatban, legyen szó akár gyártásról, akár javításról!

A használt raklapok forgalmazása mellet foglalkozik cégünk hőkezeléssel is, bővebb információkról tájékozódjon a linken!